Рідка гума для даху Hyperdesmo – це якісна і довговічна мастика, яка використовується для ізоляції житлових будинків. Весь секрет у тому, що гідроізоляція даху рідкою гумою може виконуватися буквально за один день: мастики від Alchimica містять велику кількість поліуретану, що дозволяє їм «схоплюватися» буквально за кілька годин після нанесення.

Рідка гума для даху – кращий вибір як для ремонту старих, так і для ізоляції нових покрівель! Покриття даху рідкої гумою не вимагає наявності спеціальних інструментів: наносити шар мастики на покрівлю можна за допомогою звичайного будівельного валика або шпателя.

Рідка дах Hyperdesmo: ключові переваги

Працювати з мастиками від Alchimica дуже зручно! Підтвердженням тому – унікальні особливості рідкої гуми лінійки Hyperdesmo:

можливість «холодного» нанесення мастик на робочу поверхню;

чудові показники адгезії;

стійкість до будь-яких видів атмосферних опадів, вітру і вологості;

«Безшовна» технологія нанесення, яка не має аналогів.

Гідроізоляція даху рідкої гумою може виконуватися відразу після первинної підготовки покрівлі. Якщо проводиться ремонт старої, досить видалити залишки ізоляції (руберойд потрібно видаляти особливо ретельно), після чого прогрунтувати поверхню за допомогою праймера (грунтовки). Якщо ж гідроізоляція проводиться на нову покрівлю (наприклад, бетонне або металеву основу), досить нанести праймер і дати йому підсохнути.

Рідка гідроізоляція даху укладається суцільний мембраною, яка рівномірно розтікається по всій робочій поверхні (іншими словами – не залишає нерівностей або тріщин). Полімеризація відбувається на відкритому повітрі. Досить просто залишити ізоляцію сохнути, і через кілька годин вона готова!

Гідроізоляція даху рідкої гумою Hyperdesmo – вигідне і практичне рішення!

Для ремонту старих дахів або зведення нових конструкцій потрібна якісна мастика? Товари від Alchimica – це кращий вибір для проведення ізоляції поверхонь з металу, дерева, бетону та інших матеріалів!

Продукція лінійки Hyperdesmo користується великим попитом у будівельників з усього світу – унікальні характеристики мастик забезпечують надійну ізоляцію при будь-яких кліматичних умовах.

Якісна і довговічна рідка гума Hyperdesmo – за кращими цінами в Україні, оформляйте замовлення прямо на сайті!

Рідка гума,
рідка гідроізоляція,
безшовне покриття,
гідроізоляція рідка гума