Рівень країни оцінюють за різними критеріями. Одним з показових чинників розвитку держави є стан стадіонів, де проходять масштабні заходи. Спортивні споруди можуть стати справжньою окрасою міста, якщо під час зведення або реставрації майданчиків і несучих конструкцій врахувати головні правила побудови і їх захист.

На міцність і довговічність сучасних спортивних споруд впливає як якість самих конструкцій, так і їх гідроізоляція. Стадіони відрізняються своєю масштабністю, оригінальністю форм і складністю інженерних рішень. Фахівці компанії АЛХІМІКА внесли свій вклад у будівництво спортивних споруд України та світу. Виробники одного з провідних брендів будівельної хімії ГІПЕРДЕСМО від АЛХІМІКА розробили асортиментну лінійку високоефективних гідроізоляційних продуктів, які дозволять знайти оптимальне рішення для будь-якого завдання, пов’язаного з гідроізоляцією складної інфраструктури та специфікою кожного об’єкта.

Системи гідроізоляції ГІПЕРДЕСМО успішно запобігають проникненню води в бетон і забезпечують довговічність експлуатації будівель та поверхонь. Гідроізоляційні роботи в подальшому допоможуть значно знизити витрати на утримання і ремонт елементів спортивних конструкцій.

Основні гідроізоляційні роботи на спортивних об’єктах виконуються з метою:

  • гідроізоляції всієї поверхні стадіонів;
  • захисту бетону і швів бетонування в трибунних перекриттях від руйнівного впливу вологи під час зведення;
  • захисту від води швів бетонування в уже існуючих трибунних перекриттях;
  • герметизації деформаційних швів в трибунних перекриттях стадіону.

Система ГІПЕРДЕСМО – це комплекс гідроізоляції і захисту, заснований на рідких, еластомерних гідрофобних поліуретанових смолах з високими механічними та хімічними властивостями. Одним з основних переваг використання рідкої гуми ГІПЕРДЕСМО для застосування на масштабних спортивних будівлях – це легкість нанесення. Додаткові пристосування або обладнання не потрібні. На суху чисту поверхню наноситься матеріали в порядку, згідно з інструкцією. Серед основних продуктів, які використовуються на спортивних спорудах:

  • двокомпонентний поліуретановий грунт без розчинників UNIVERSALPRIMER-2K-4060;
  • однокомпонентна поліуретанова грунтовка, яка ідеально підходить для будь-якого основи MICROSEALER-PU;
  • однокомпонентні рідкі мастики на основі чистих еластичних водовідштовхувальних поліуретанових смол HYPERDESMO-H.A.A. і HYPERDESMO;
  • двокомпонентка модифікована поліуретаном гідроізоляційна мембрана на основі асфальту HYPERDESMO-PB-2K;
  • однокомпонентна модифікована поліуретаном гідроізоляційна мембрана на основі асфальту HYPERDESMO -PB-1K;
  • однокомпонентний пастоподібний матеріал на поліуретановій основі – герметик HYPERSEAL;
  • однокомпонентний рідкий матеріал на основі еластичних поліуретанових смол – фарба HYPERDESMO-D.

Вибір найбільш підходящих матеріалів для гідроізоляції певної будівельної споруди залежить від конкретного завдання і специфічних особливостей самої конструкції. Єдині офіційні представники рідкої гідроізоляції ГІПЕРДЕСМО на території України – КМК Груп завжди готові допомогти з правильним рішенням. Оригінальність продукції підтверджено відповідною документацією. Отримати консультацію з питань вибору та застосування матеріалів гідроізоляції стадіонів, а також будинків, терас, покрівлі, стрічкового фундаменту, капітального фундаменту та інших поверхонь ви можете за номером телефону +380504404437.

За багато років існування АЛХІМІКА безшовним покриттям було захищено нелічену кількість стадіонів, мостів, естакад і паркінгів по всьому світу, серед яких міст Аттики Одос в Афінах, міст KRK в Хорватії, міст Віадукто до Маран в Португалії, стадіон футбольного клубу «Панатінаїкос» в Афінах та безліч інших. Крайнім спортивним об’єктом, захищеним гідроізоляцією ГІПЕРДЕСМО в Україні був стадіон в Харкові, який зображений на фото.

Попереду на Україну чекає безліч успішних спортивних заходів та подій, гідроізоляційний захист місця проведення яких фахівці компанії КМК Груп готові взяти під свою відповідальність!

Купити гідроізоляцію для покрівлі, фундаменту, тераси, будинку з доставкою по всій Україні можна в телефонному режимі, за допомогою сайту – розділ магазин, а також за місцем розташування нашого магазин-складу, який знаходиться за адресою: Київська обл, м.Васильків, вул. Гоголя 5/2.

Залишити відповідь