Гідроізоляція покрівлі – один з найважливіших етапів під час зведення будівлі будь-якого типу та призначення. Ринок будівельних матеріалів пропонує великий вибір гідроізоляційних продуктів. Але, чи кожен з запропонованих видів гідроізоляції відповідає вимогам, які важливі для споживача? Найбільш сучасним гідроізоляційним матеріалом для покрівлі вважається рідка гума. У чому ж переваги застосування даного продукту?

Серед головних особливостей рідкої гуми Hyperdesmo можна виділити:

  • зручність нанесення,
  • швидкість полімеризації (висихання),
  • довговічність ізоляційного шару,
  • стійкість до зовнішніх чинників
  • еластичність матеріалу.

Зручність нанесення.  Рідка покрівля Hyperdesmo дуже проста й зручна у використанні. Гідроізоляцію даху мастикою Hyperdesmo ви можете виконати своїми руками за допомогою звичайного підручного інструменту. Вам потрібно лише підібрати мастику, згідно особливостей матеріалу та поверхні, в разі необхідності, змішати інгредієнти та нанести. Мембранна покрівля розтікається по всій робочій поверхні, не залишаючи після себе нерівностей та тріщин. Обрати відповідний продукт вам завжди допоможуть наші фахівці.

Щвидкість полімеризації (висихання). Рідка гума для даху містить велику кількість поліуретану, що дозволяє матеріалу «схоплюватися» за кілька годин після нанесення! За лічений час рідка гідроізоляція на поверхні повністю готова для використання за призначенням! Завдяки цьому терміни обробки від моменту нанесення до повної полімеризації може досягати одного дня. 

Довговічність. Мастика Hyperdesmo для покрівлі не тільки зручна та практична, а ще й довговічна. Гідроізоляція на поліуретановій основі зберігає всі свої властивості після будь-якого кліматичного та механічного впливу. Термін експлуатації обробленої поверхні мастикою Hyperdesmo досягає 25 років!

Стійкість до зовнішніх чинників. Унікальні характеристики мастики лінійки Hyperdesmo оцінили клієнти з усього світу. Поліуретанова складова продукту забезпечує надійну ізоляцію при будь-яких кліматичних умовах. Особлива структура і хімічний склад гарантують стійкість мастики до зовнішніх впливів і сильних перепадів температур при зведенні як житлових, так і промислових об’єктів різної поверховості.

Еластичність матеріалу.  Після нанесення на поверхню Hyperdesmo еластично з’єднує і ущільнює різнорідні будівельні матеріали при температурі від – 40 C до + 80 C і зберігає еластичність при будь-яких кліматичних умовах. Розтягування безшовного покриття Hyperdesmo до моменту розриву досягає більше 300 {5f9741e49a78b66e92a82a12fea14e8fc975863d66a33c190eb9c9b80198b4a4}.

 

Важливо відмітити! Плоскі покрівлі вимагають особливої уваги до своєчасно та якісно виконаної гідроізоляції. Плоскі дахи можуть виступати в ролі веранди, кафе чи балкону, де часто розташовують тяжкі предмети. В такому випадку мастика виступає не тільки в якості гідроізоляції, а ще й захисного покриття від подряпин, тріщин та інших фізичних впливів. Додаткового фарбування не потребує.

Мембранні покрівлі – це найкращий помічник під час відновлення старих дахів та захисту нових.

Замовити і купити якісну рідку гідроізоляцію для даху будь-якого типу, рідку гідроізоляцію під плитку або гідроізоляцію для фундаментів в Україні ви можете прямо зараз за номером телефону або на сайті.

 

Залишити відповідь