Використання мастичної гідроізоляції Alchimica під час будівельних і ремонтних робіт заслужено набирають величезну популярність серед населення України. І це абсолютно виправдано, адже термін виконання ізоляції, а отже, і всього ремонту або будівництва, значно скорочується. Разом з тим в ціновій політиці мастична гідроізоляція Alchimica є цілком доступним варіантом в порівнянні з іншими аналогами.

Одним з найбільш затребуваних продуктів являється двокомпонентна мастика HYPERDESMO®-РВ 2K, виконана на основі чистих еластичних гідрофобних поліуретанових смол, змішаних з хімічно полимеризованной чистим бітумом. Двухкомпонентність продукту дозволяє зберігати залишки незмішаних матеріалів для подальшого використання. Компоненти легко змішуються і після нанесення швидко полімеризуються (від 6 до 10 годин), утворюючи безшовне міцне гідроізоляційне покриття з виключно високою еластичність і сильною адгезією, що забезпечує відмінні властивості заповнення тріщин на поверхні.

Основне призначення HYPERDESMO®-РВ 2K для гідроізоляції і захисту від корозії бетону, асфальтобетону, металу та інших будівельних матеріалів, гідроізоляції та пароізоляції плоских покрівель, фундаментів, підземних споруд і конструкцій, гаражів, тунелів, резервуарів, басейнів, терас та підлоги в Україні, а також в інших країнах. Додаткового розведення не потрібно, але можна використовувати розчинник ксилол в чистому вигляді при нанесенні механічним способом (не більше 10{5f9741e49a78b66e92a82a12fea14e8fc975863d66a33c190eb9c9b80198b4a4}). Продукт має відмінну термостійкістю і стійкістю до низьких температур: плівка зберігає свою еластичність при температурі до – 40 ° С, а також належної стійкістю до дії хімічних речовин (NaOCL, KOH, …). Рідка гідроізоляція HYPERDESMO®-РВ 2K може також використовуватися як герметик або матеріал для тріщин.

Незважаючи на численні переваги, в застосуванні HYPERDESMO®-РВ 2K є деякі обмеження і вимушені додаткові дії, які займають час:

  • Після відкриття тари, необхідно змішати рівні об’єми двох компонентів протягом 3-5 хвилин до утворення однорідної маси низькообертовий міксером (300 об / хв), при цьому необхідно не допустити потрапляння повітря при змішуванні (міксер повинен бути всередині тари з матеріалом).
  • Наносити змішаний розчин необхідно дуже швидко, тому що час до полімеризації суміші становить 30-45 хвилин при температурі близько 20 ° C.
  • Оброблену поверхню необхідно захистити від дощу, опадів, вологи протягом 2-3 годин до появи поверхневої плівки

 

Виробник продукції врахував дані недоліки і випустив аналог HYPERDESMO®-РВ 2KHYPERDESMO®-PB-1K FC, який є однокомпонентною речовиною з більш спрощеним способом застосування. Все, що потрібно зробити це зміст відра ретельно перемішати механічним міксером. Матеріал містить розчинник, тому додаткове розбавлення розчинниками не допускається. Плівка на обробленій поверхні з’являється напротязі 1-2 годин, а отже час захисту поверхні від дощу і вологи скорочено вдвічі.

HYPERDESMO®-PB-1K FC є однокомпонентною поліуретаново-бітумною рідиною, яка дуже швидко полімеризується, утворюючи по всій поверхні рівну суцільну мембрану без бульбашок. Поява повітря між поверхнею і матеріалом (бульбашки) виключено навіть при високих температурах і підвищеній вологості. HYPERDESMO®-PB-1K FC крім швидкої полімеризації має відмінну адгезію до будь-якого типу поверхні, в тому числі бітумному. Він заснований на чистій еластомірній гидрофобній поліуретановій смолі і містить хімічно полімеризований первинний бітум. Наноситься рідка гума HYPERDESMO®-PB-1K FC аналогічно HYPERDESMO®-РВ 2K пензлем або шпателем і підходить для гідроізоляція стрічкового фундаменту, капітального фундаменту, даху та інших складових будинку або будівлі.

Кожен наступний продукт Alchimica, що випускається, це ретельно продуманий складовий інгредієнт і механізм, щоб надійно захистити споруду, поверхні і фундамент від води. Існує безліч різних видів гідроізоляції і виробників. Але тільки обрані дійсно піклуються, щоб покупець з будь-якої точки світу, який побажає купити як гідроізоляцію для покрівлі, так і рідку гідроізоляцію під плитку, був по-справжньому задоволений придбаною продукцією.

Залишити відповідь