– Важливість своєчасних ремонтних робіт навчальних закладів

– Гідроізоляція даху і її вплив на загальний стан конструкцій

– Види гідроізоляції плоских покрівель

– Практична і надійна гідроізоляція для виконання будівельних робіт будь-якої складності

– Гідроізоляція Hyperdesmo: відновлення даху будь-якого стану

Кожна будівля неминуче піддається зовнішньому впливу навколишнього середовища і з часом вимагає ремонтних та відновлювальних робіт. Школи, садочки та інші освітні установи не виняток. Як правило, будівлям навчальних закладів не приділяється належної уваги через обмежене фінансування. Звертаючись до будівельних компаній, фахівці пропонують замовнику той варіант можливих послуг, витрати на які під силу покрити бюджетом організації. Представники будівельних компаній підбивають максимально високоякісні будівельні матеріали та обладнання для виконання ремонту за мінімальною ціною. Тільки професіонали зможуть визначити які етапи ремонту можна відкласти на деякий термін, а яким складовим конструкцій варто приділити особливу увагу і як можна швидше! Наприклад, відсутність гідроізоляції даху може спровокувати неприємні наслідки, які будуть коштувати чималих витрат!

Такі будівлі як школи, дитячі садки, інші освітні структури найчастіше оснащені плоскими покрівлями. Плоска покрівля – це складна конструкція, виконана з несучої плити перекриття, на яку покладена пароізоляція, утеплювач і гідроізоляція. Покрівля, яка не має схилу, потребує особливої уваги і своєчасного ремонту. Оздоблення плоских старих дахів часто обмежено придатними для використання типами гідроізоляційних систем. Видалення застарілих гідроізоляційних матеріалів може порушити цілісність конструкції.

Дахи в навчальних закладах – неексплуатовані, однак від стану даної поверхні залежить внутрішня атмосфера будівлі. Під плоскою покрівлею найчастіше відразу знаходяться навчальні класи або групи. Незахищена пошкоджений дах викликає серйозні пошкодження конструкції через просочування води. Волога всередині конструкції пошкоджує внутрішні приміщення і створює величезні проблеми, аж до руйнування несучих стін будівлі. Крім цього, надмірна вологість призводить до зростання мікробів, таких як цвіль, грибок і бактерії.

Відкриті плити даху, які не можуть бути перекриті захисним шаром, повинні бути гідроізольовані за допомогою легкого матеріалу, стійкого до ультрафіолетового випромінювання, з хорошою стійкістю до стирання. На вибір матеріалу для гідроізоляції плоскої покрівлі впливають такі критерії:

  • вартість матеріалу і робіт;
  • простота виконання;
  • можливість проводити частковий ремонт без повної заміни всього гідроізоляційного шару;
  • безпеку;
  • екологічність та токсичність (категорично заборонено використовувати шкідливі речовини, в навчальних та дошкільних закладах).

Будівельні компанії, які використовують в своїх роботах гідроізоляцію поліуретанову ТМ Hyperdesmo (Гипердесмо) від грецького заводу Achimica (Алхіміка), завжди будуть попереду конкурентів. Фахівці, які оцінили всі переваги поліуретанової мастики на практиці, віддають перевагу тільки даному матеріалу з багатьох причин.

Рідка гума Hyperdesmo дозволяє швидко і якісно виконати гідроізоляцію плоскої покрівлі до 1000-2000м2 за одну зміну. Після полімеризації утворюється абсолютно цілісне, рівне, міцне, мембранне, безшовне покриття. Мастика Hyperdesmo наноситься на поверхню в рідкому вигляді і практично відразу переходить в твердий стан. Технологія рідкої гуми здатна відновити покрівлю на плоскій підставі будь-якого стану з необмеженою кількістю примикань.

Існують і інші покрівельні матеріали, які на перший погляд коштують дешевше. Але чи дійсно це так? Використання рідкої гуми для даху Hyperdesmo дозволяє уникнути затрат на додаткові витратні матеріали, на транспорті, на часі, на трудовитратах, на складських приміщеннях, які неминучі при використанні рулонної гідроізоляції. Для влаштування гідроізоляції рідкою покрівлею потрібно всього кілька робочих, коли як рулонний гідроізоляція виконується бригадою. Таким чином ви знову економите на заробітній платі персоналу. Використання рідкої гуми для гідроізоляції плоскої покрівлі – це найбільш ефективний спосіб плоских покрівель від води. Система гідроізоляції в навчальних закладах, школах, дитячих садах повинна бути з винятковою довговічністю, щоб запобігти пошкодженню і необхідність дорогої реконструкції. Термін гарантії обробленого покриття мастикою Hyperdesmo досягає 25 років і вище. Порахувавши вартість майбутніх витрат на всі перераховані вище пункти, можна зрозуміти, що мембранна плоска покрівля з рідкої гідроізоляції – це практично і економічно.

Сучасні будівельні конструкції складаються з будівельних вузлів, що вимагають з’єднань. Компанія Alchimica пропонує великий асортимент мастик і герметиків для стиків, зазорів і тріщин, що підходять практично для будь-яких конструкцій. Завдяки надійності, універсальності і простоті укладання мембранної покрівлі Hyperdesmo, економічна ефективність використання мастики висока як при обробці дахів в новобудовах, так і при ремонті старих покрівель. Послуги з ремонту й гідроізоляції плоского даху в навчальних закладах із застосуванням систем Alchimiсa – це вигідне вкладення на довгий час!

Рідка гідроізоляція даху Hyperdesmo забезпечить сприятливу атмосферу в приміщенні для цікавого та продуктивного навчання! Замовити оригінальну рідку гуму Hyperdesmo в Києві за доступними цінами ви можете просто зараз. Для цього достатньо лише зв’язатися з менеджерами нашої компанії.

Залишити відповідь