На сьогоднішній день автомобіль став невід’ємною частиною повсякденного життя людини. Гаражі в приватному будинку – це звичне явище. Крім того, багато офісів, торгових центрів і багатоповерхівок оснащені підземними паркінгами. Переваги паркінгів і гаражів під землею очевидні: економія території і турбота про навколишнє середовище. Однак підвальны приміщення досить складні будови з технічної точки зору по причинам постійної підвищеної вологості. Негативний вплив вологи здатний не тільки нашкодити автомобілям, а також зруйнувати фундамент і навіть привести в аварійний стан всю будівлю. Якщо ваша мета зробити підземне приміщення якісним і довговічним – обов’язково зверніть увагу на своєчасну гідроізоляцію. Саме якість гідроізоляційного покриття буде впливати на фундамент, внутрішню атмосферу і загальний стан приміщення в цілому.

Як визначити якість гідроізоляційного покриття? У приміщення з підвищеною вологістю рано чи пізно буде відчуватися своєрідний запах вогкості, з’являться потемніння на стінах, стиках, стелях і грибок. Причин руйнування гідроізоляції може бути багато: знос застарілих матеріалів, помилки під час проектування, неякісно проведені гідроізоляційні роботи. Кожен з можливих способів гідроізоляції має свої індивідуальні переваги і недоліки. Сьогодні більшість фахівців з усього світу віддають своє перевагу обмазувальній гідроізоляції Hyperdesmo ( Гипердесмо ) від Alchimica.

У чому переваги обмазувальної гідроізоляції (вона ж рідка гума ) Hyperdesmo для застосування на паркінгах, фундаментах і підвальних приміщенняхГоловною перевагою застосування мастичної гідроізоляції є надійний захист підземних поверхонь від вологи на багато років без ремонтного втручання. Гідроізоляційна система Hyperdesmo наноситься легко без складних пристроїв і не втрачає своїх властивостей як мінімум на найближчі 25 років! Широкий вибір гідроізоляційних матеріалів допоможе вам підібрати саме той гідроізоляційний продукт, який оптимально підійде для вашого проекту. C Hyperdesmo ви економите кошти, час і зберігаєте свою репутацію.

Які можливі типи продукції Hyperdesmo для використання в підземних приміщеннях і захисту фундаменту від водиСеред основних популярних продуктів можна виділити наступні:

Мастика HYPERDESMO-PB-2K (20 кг + 20 кг)

Мастика HYPERDESMO-PB- 1K FC (25 кг)

Мастика HYPERDESMO-PB-1K (20 кг)

У чому їх відмінності?

Основна відмінність мастики HYPERDESMO -PB-2K (20 кг + 20 кг) від двох інших продуктів – це кількість компонентів. Рідка гідроізоляція HYPERDESMO-PB-2K складається з двох компонентів на основі чистих еластичних гідрофобних поліуретанових смол, змішаних з хімічно полімеризованим чистим бітумом. Для створення однорідної маси необхідний змішати два компонента в рівних пропорціях. Мастика містить невеликий відсоток ксилолу, і може розбавлятися при необхідності додаванням аналогічного ксилолу. Наноситься пензлем, валиком або апаратом для безповітряного розпилення в два і більше шару з мінімальним загальним витратою 1,5-2,0 кг / м2.

Мастика HYPERDESMO-PB- 1K FC (25 кг) – це однокомпонентний пастоподібний тиксотропний матеріал для ремонту пошкоджених поверхонь. Його також можна використовувати на вертикальних поверхнях як гідроізоляційна мембрана. До складу входить: чистий еластомірний гідрофоб – поліуретанова смола і хімічно полімерний первинний бітум. Важлива властивість HYPERDESMO PB-1K – це чудова адгезія практично до будь-якого типу поверхні, з використанням або без використання спеціальної грунтовки.

Гідроізоляція HYPERDESMO-PB-1K (20 кг) – це спеціальна однокомпонентна гідроізоляційна мембрана для закритих горизонтальних поверхонь, таких як фундаменти, підвали, паркінги, стоянки і т.д. Незважаючи на високу швидкість полімеризації, бульбашки не утворюються навіть при високих температурах і підвищеній вологості. HYPERDESMO-PB-1K має відмінну адгезію до більшості поверхонь, в тому числі бітумних. Вона виготовляється на основі еластичного гідрофобного поліуретан з використанням хімічно полімерного чистого бітуму.

Більш детальну інформацію про товар ви можете отримати, звернувшись до менеджера по номеру телефону: +380504404437. Якщо ви раніше не використали гідроізоляційні системи Hyperdesmo, ми підготували для вас спеціальну пропозицію, щоб ви змогли на практиці оцінити всі переваги гідроізоляції для фундаментів, паркінгів, підвалів та інших підземних приміщень ТМ Hyperdesmo. Тільки перевіривши самостійно, можна бути повністю впевненим у продукті. За промо-кодом: «PB – Parking» ви зможете купити будь-який з перерахованих вище гідроізоляційних систем в Києві, Київській області або в інших містах України зі знижкою 15 %! Промо-код дійсний до травня 2021 року. Просто назвіть даний промо-код: «PB – Parking» менеджеру – і забирайте свій продукт зі знижкою 15% ! 

Залишити відповідь