Інформація

Гідроізоляція HYPERDESMO від Alchimica – вибір світових експертів №1

В той час поки ви ще не впевнилися яку гідроізоляцію вибрати: гіпердесмо чи знайти дешевший аналог на ринку – експерти віддають перевагу Alchimica. Навіщо переплачувати кілька разів, якщо купуючи продукцію HYPERDESMO, ви зможете спокійно забути про питання гідроізоляції більш ніж на 25 років? Саме по цій причині і ряду інших переваг досвідчені та знаючі будівельники обирають бренд Alchimica.

Історія створення

Компанія KMK Group стала імпортером гідроізоляції Alchimica у 2009 році і за цей час було покладено понад 300 тис. м2 гідроізоляційного полотна. Понад 40 років Alchimica SA займається дослідженнями, розробкою та виробництвом хімікатів для будівництва та промисловості. Зберігаючи вірність цінностям свого власника, Alchimica стала синонімом новаторства, надійності та послідовності. Продукти alchimica гіпердесмо визнані у всьому світі за їх ефективність та довговічність, оскільки використовуються в одних із найбільших будівельних проектів світу.

У 1978 р. у період світової нафтової кризи, що призвела до п’ятикратного зростання цін на нафтопродукти, інженер-хімік Christos Krimizis придумав першу бізнес-ідею: брати відпрацьовані розчинники, що викидаються заводами, переганяти їх та пропонувати у чистому вигляді назад на ринок.

У 1982 р. C. Krimizis інвестує у виробничі потужності та засновує компанію Alchimica.

На сьогоднішній день продукція Alchimica™ виробляється відповідно до найвищих стандартів на 5-ти підприємствах, розташованих у Греції та Європі, площа яких становить 55 000 м2. Штаб-квартира компанії розташована у центрі Афін.

Багато продуктів Alchimica™ пройшли сертифікацію CE з очікуваним терміном служби до 25 років і відрізняються простотою застосування та відповідають останнім екологічним вимогам. Крім того, компанія має сертифікати ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 та ISO 45001: 2018.

Світове визнання Alchimica

Тільки за останні роки компанія відвідала низку будівельних виставок світового значення:

  • BIG 5 DUBAI 2021
  • Міжнародна торгівельна ярмарка BUDMA, де HYPERDESMO®HAA була удостоєна нагороди ZLOTY GOLD METAL 2020
  • Construct-Ambient Expo 2019
  • MADE Expo 2019
  • BUDMA 2019
  • BAU München 2019
  • The Big 5 – International Building & Construction Show
  • Philconstruct 2018
  • Interbuild Africa 2018

Будівельна хімія Alchimica має найбільшу довіру у світі. Результати роботи можна побачити у провідних проектах багатьох країн: Катар, Ліван, Грузія, Мексика, Греція, Нідерланди, Україна, Бангладеш, Мальта, Філіппіни, Туреччина, Росія, Азербайджан, Єгипет, Румунія, Ірак, Італія, Великобританія, Маврикій, Молдова, Польща, Чорногорія, Словаччина, Індія, Португалія, Болгарія, Ізраїль, Джорджія, Хорватія, Казахстан, Франція, Чилі, Сербія, Палестина, Латвія, Словенія.

У зв’язку зі збільшенням попиту на продукцію Hyperdesmo, ми шукаємо нових партнерів: інтернет-магазини, що спеціалізуються на товарах для будівництва (вузького та широкого спектру), будівельні магазини та будівельні компанії (при гарантованих річних обсягах закупівель). Стати партнером може організація чи приватна особа.

Бажаєте дізнатися більше про гідроізоляцію Hyperdesmo від заводу Alchimica або скористатися можливістю стати нашим ексклюзивним представником у Одеському чи Миколаївському регіонах?

Перейдіть за посиланням – і дізнайтеся, ЯК ЗАБРОНУВАТИ ІНДИВІДУАЛЬНУ ЕКСПЕРТНУ ЗУСТРІЧ зі спеціалістами KMK Group, єдиними офіційними представниками Alchimica на території України, У ВАШОМУ МІСТІ.

Кошик

закрити
Бічна панель Scroll To Top