Інформація

Як заощадити на гідроізоляції?

У більшості випадків, коли ми намагаємось зекономити на гідроізоляційних матеріалах, ми розглядаємо рубероїд, ПВХ-мембрану чи взагалі поліетиленову плівку. Але варто зважувати, що дані матеріали ми можемо використовувати з ціллю гідроізоляції на короткий термін чи тимчасово. Економія на гідроізоляції таким чином може стати помилкою.

Термін служби продуктів Alchimica™ 25 років

Продукти Alchimica™ пройшли сертифікацію CE з очікуваним терміном служби до 25 років і відрізняються простотою застосування та відповідають останнім екологічним вимогам. Крім того, компанія має сертифікати ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004 та ISO 45001: 2018.

Захисту будівлі від руйнівного впливу води варто приділити особливу увагу, тому що вся робота може зійти нанівець вже при першій “сутичці” з опадами. Вологість здатна руйнувати чимало покриттів, що сприятиме прояву плісняви, руйнуванню конструкцій, обвалам, тріщинам, а найголовніше – негативно впливатиме на здоров’я людини.
Якщо завчасно не забезпечити надійну гідроізоляцію то наслідки руйнування будуть неминучими.
Топові світові експерти будівельної сфери довіряють гідроізоляції Alchimica вже багато років. Щоб заощаджувати разом з нами ви можете підписатися на наші соцмережі, де ми будемо анонсувати знижки та акції на нашу продукцію.

Чому важлива гідроізоляція та які види бувають?

Рекомендуємо почитати. Ми детально розібрали цю тему в іншій статті нашого БЛОГу.

Кожен наш клієнт впевнений у своєму виборі, тому що гідроізоляція Alchimica – це надійність перевірена часом і підтверджена сертифікатом європейського зразку. Грецька компанія по виробництву гідроізоляції Alchimica отримала сертифікат СЕ першою серед гідроізоляційних покриттів, пройшовши період експлуатації понад 25 років. Тому придбавши покриття Alchimica ви можете точно розрахувати свій бюджет щонайменше на 25 років.
Яку продукцію ми можемо вам запропонувати:
ПРОДУКТ ПРИЗНАЧЕННЯ
HYPERDESMO-HAA універсальна однокомпонентна рідка мастика гідроізоляція підлоги, покрівлі, фундаменту, терас, резервуарів, трибун стадіонів, паркінгів, мостів, доріг
HYPERDESMO ADY-E однокомпонентний поліуретановий лак гідроізоляція під плитку, терас, трибун стадіонів
MICROSEALER 50 однокомпонентний праймер гідроізоляція покрівлі, мостів, резервуарів
HYPERDESMO-PB-2K двокомпонентна мастика гідроізоляція покрівлі, фундаменту
HYPERDESMO-D фарба поліуретанова гідроізоляція покрівлі, терас, мостів, трибун стадіонів, СТО, автомийок
AQUADUR гідроізоляція підлоги, покрівлі, фундаменту, терас, трибун стадіонів, мостів, резервуарів
HYPERSEAL-25LM-S універсальний гібридний герметик герметизація швів та важкодоступних місць будь-якої поверхні
Дуже часто поквапившись ми можемо понести фінансові втрати, тому важливо зважити всі “за” та “проти”. У нашому блозі ви знайдете чимало корисних статей про використання гідроізоляційних матеріалів. Але якщо ви не хочете гаяти час, то наш консультант завжди вам стане у нагоді.

Безкоштовна консультація спеціаліста з вашого питання

Кошик

закрити
Бічна панель Scroll To Top