Гідроізоляція потрібна!

Будь-яка споруда безперервно контактує не тільки з вологою, але і з впливом навколишнього середовища, ультрафіолетового випромінювання, перепадами температур, механічних і хімічних пошкоджень і зносу.

Системи заводу Alchimica – це передові інноваційні розробки в сфері будівельної хімії, сучасні технології і високоякісні гідроізоляційні матеріали з поліуретану.

Розроблено з урахуванням великої кількості факторів, які впливають на поверхню покрівлі, фундаменту, паркінгу, стадіонів, басейнів і мостів. Прості в обігу і експлуатації, нетоксичні і без летючих домішок, відсутня усадка після нанесення, надійні і з довгим терміном служби (гарантія на покриття 25 років).

Широкий спектр матеріалів, дозволяє підібрати оптимальний варіант для вашої поверхні, завдань які ви на неї покладаєте, і особливостей конструкції, матеріалу і стану.

Використовуючи матеріали від заводу Alchimica ви отримуєте надійну безшовну поверхню, яка надійно захищає від зносу, стійка до атмосферних впливів, з хорошою гідроізоляцією, високу адгезію і еластичністю.