Головна мета будь-якого виду гідроізоляції – захистити споруди різного призначення які зводяться або вже  готові від вологи і проникнення води. Завдяки гідроізоляції підвищується надійність об’єктів будівництва, що в свою чергу допомагає заощадити кошти на відновлення або ремонт громадських і житлових будівель, пошкоджених вищепереліченими чинниками.

Пошук ідеальної гідроізоляції, яка включає в себе довговічність, економічність і хорошу адгезію до будь-якої поверхні є дуже серйозним завданням для виробників. Деякі ділянки будівель, такі як дах, покрівля або фундамент більш схильні до зовнішніх впливів і потребують гідроізоляції з урахуванням їх особливостей. Сучасні поліуретанові гідроізоляційні матеріали забезпечують довгостроковий захист і мають ряд переваг:

• оптимальний рівень еластичності;

• необхідна товщина шару нанесення всього 2 мм;

• формування суцільного безшовного покриття на великій поверхні або точкової закладення малих ділянок;

• можливість нанесення на будь-яку поверхню;

• мінімальний термін готовності до експлуатації після нанесення;

• вага матеріалу після відкидання мінімальна, тому його можна використовувати на полегшених конструкціях;

• висока стійкість до УФ-випромінювання, а також оптимальна стійкість майже до будь-якого зовнішнього негативного впливу;

• можливість самостійного нанесення;

• великий вибір спеціального матеріалу для будь-яких покриттів, в тому числі з декоративними якостями;

• тривалий термін експлуатації (25-50 років);

• в подальшому їх реставрація залишається простою та економічною, так як повне видалення матеріалу не потрібно;

• може наноситися на існуючу гідроізоляційну систему.

Звучить ідеально? І все ж є кілька недоліків у використанні такого виду гідроізоляції:

• багато виробників поліуретанових гідроізоляційних матеріалів рекомендують наносити продукт на поверхню більш ніж в один шар. Це може бути проблематично, так як потрібно більше трудовитрат і погодні умови не завжди можуть дозволити витримати кілька днів перед нанесенням другого шару. Тому є ймовірність, що волога яка залишилася на першому шарі може привести до утворення бульбашок між шарами;

• на швидкість полімеризації впливає клімат. В умовах низької температури і / або низької вологості полімеризація затримується, а в екстремальних північних кліматичних умовах застосування повинно бути обмежено декількома місяцями в році;

• якість матеріалу безпосередньо залежить від правильно підібраної поліуретанової системи, відповідної до подальшого використання.

Чи можна усунути ці обмеження без зміни кінцевої продуктивності матеріалу? Відповідь позитивна!

Використовуючи продукцію ALCHIMICA сімейства HYPERDESMO Ви зможете вирішити ці завдання! Постійні дослідження і розробки компанії дозволили створити продукт, що поєднує в собі кілька вдало зарекомендованих себе на ринку. HYPERDESMO-HAA – це унікальна рідка однокомпонентна поліуретанова гідроізоляція, заснована на поєднанні традиційного покриття HYPERDESMO і прискорювача полімеризації ACCELERATOR 3000 в неактивній формі. Завдяки взаємодії цих компонентів утворюється мембрана без дефектів, з чудовими механічними властивостями і відмінну адгезію до різних поверхонь. Даний продукт ідеально підходить для використання в зимовий період. Крім того, той факт, що завдяки своєму складу HYPERDESMO-HAA досягає ефективності при нанесенні в один шар, знижує витрати на робочу силу і усуває вищезазначені недоліки.

Щодо останнього пункту, щоб уникнути проблем надалі, радимо проконсультуватися зі фахівцям ще на етапі планування. Звернувшись в нашу компанію, Ви отримаєте висококваліфіковану консультацію по кожному окремому випадку, з урахуванням типу поверхні і переважаючих умов, які забезпечують довгостроковий захист від природних явищ. Завод ALCHIMICA пропонує поліуретанові гідроізоляційні матеріали для різного використання, які відповідають вищевказаним специфікаціям. Вибір продукції дозволяє досягти ідеальної гідроізоляції на будь-якій поверхні, від підземних стін і фундаментів до автомагістралей та мостів, і звичайно ж для гідроізоляції поверхні Вашого будинку.

У ALCHIMICA ви знайдете саме те, що Вам потрібно!

ключі:

-гідроізоляція покрівлі,

-гідроізоляція фундаменту,

-рідку гідроізоляція,

-гідроізоляція даху,

-бесшовное покриття.